Deze bedrijven gingen je voor

Wat is ChatGPT? 

ChatGPT is de meest gebruikte generatieve AI-tool. Binnen twee maanden na de lancering telde de tool maar liefst 100 miljoen actieve gebruikers. Op zakelijk gebied experimenteren bedrijven met deze tool voor uiteen lopende taken binnen de marketingafdeling, klantenservice en de IT.


Uit een onderzoek van MIT blijkt dat het gebruik van ChatGPT niet alleen zorgt dat taken gemiddeld 37% sneller afgerond zijn, maar dat het ook bijdraagt aan meer voldoening onder werknemers. Hoe dat kan? Werknemers die ChatGPT gebruiken, kunnen taken sneller voltooien zonder dat dit afbreuk doet aan de kwaliteit van het werk. Dit verbetert de algehele werkervaring en tevredenheid.

Werk sneller met ChatGPT

Waarborg de kwaliteit

Verbeter de werkervaring

Voor wie

Voor wie is een ChatGPT training geschikt? Bij PromptGorillas focussen we ons voornamelijk op de online branches als marketing & communicatie, IT en klantcontact. Wij geloven er in dat deze branches het meeste profijt hebben van het goed kunnen prompten. Twijfel jij of de training geschikt is voor jou? Neem dan contact met ons op!

Boost je carriëre als professional

Voor vooruitstrevende bedrijven

Marketeers, IT'ers en klantenservice

Iedereen die wilt werken met AI

5+

Jaren ervaring in
Generative AI

25+

Masterclasses
gegeven

75+

Professionals
opgeleid

70%

Met AI-tools wordt je organisatie 70% efficiënter.

ChatGPT trainingen

Over de ChatGPT training

Wat leer je in een ChatGPT training bij PromptGorillas? 

Kennis van ChatGPT

We nemen je mee in een stukje geschiedenis ChatGPT en de mogelijkheden van deze tool – en andere populaire AI-tools - aan de hand van praktijkvoorbeelden.

Prompten

De belangrijkste skill voor werken met AI-tools is prompten. We leren je hoe je een prompt opbouwt, hoe uitgebreid je een prompt maakt en wat je ten alle tijden wil vermijden. Ook dit onderbouwen we met voorbeelden en oefeningen waar je zelf mee aan de slag gaat. 

Advanced prompting

Als je de basis onder de knie hebt, gaan we het wat moeilijker maken. We nemen je mee in intermediate prompting en advanced prompting. Deze technieken gaan we ook combineren en oefenen.  

ChatGPT trainingen

Over de ChatGPT training

Wat leer je in een ChatGPT training bij PromptGorillas? 

Kennis van ChatGPT

We nemen je mee in een stukje geschiedenis ChatGPT en de mogelijkheden van deze tool – en andere populaire AI-tools - aan de hand van praktijkvoorbeelden.

Over promptgorillas

Waarom kiezen voor een ChatGPT training 
PromptGorillas?

Waarom
kiezen voor een ChatGPT training bij PromptGorillas?

Al meer dan drie jaar zijn we dagelijks bezig met AI. We weten wat werkt én delen deze kennis graag. We hebben al meer dan 50 trainingen gegeven en meer dan 100 professionals opgeleid.

Expertise in AI

Ruime ervaring

Toonaangevende partners

Ervaringen van deelnemers

Enthousiast geworden?

Klaar om AI in te zetten binnen jouw organisatie of carrière? Neem contact op met PromptGorillas voor nóg slimmere marketing. Samen leggen we de ideale AI-basis. 

FAQ

In onze ChatGPT-cursus leer je hoe je krachtige, op AI gebaseerde chatbot-systemen kunt ontwikkelen en implementeren. We behandelen alles van de basisprincipes van natuurlijke taalverwerking en machine learning tot geavanceerde integratietechnieken voor diverse platforms.

Deze cursus is ontworpen voor zowel professionals als voor bedrijven die geïnteresseerd zijn in het leren werken met ChatGPT 

De cursus is ontworpen om flexibel te zijn en kan binnen 6 uur worden voltooid.

Basiskennis is nuttig maar niet strikt noodzakelijk. We bieden introductiemodules die je helpen om op snelheid te komen.

Ja, na succesvolle voltooiing van de cursus ontvang je een certificaat van PromptGorillas, wat een waardevolle toevoeging kan zijn aan je professionele profiel.