5+

Jaren ervaring in
Generative AI

25+

Masterclasses
gegeven

70+

Professionals
opgeleid

44%

Werkgevers die bereid zijn meer te betalen

Waarom kiezen voor PromptGorillas?

Waarom
kiezen voor PromptGorillas?

PromptGorillas is ontstaan vanuit de visie dat AI onmisbaar is voor elke vooruitstrevende professional. 


Samen met een team van 6 gedreven werknemers op de Blaak in hartje Rotterdam doen we er alles voor om AI toegankelijk te maken voor professionals om AI goed te kunnen inzetten. 


Door voor PromptGorillas te kiezen, kies je voor expertise, toegankelijkheid en resultaat. Dit alles vanuit een ondernemende visie waarbij groei voorop staat. 

Referenties

Zij gingen je voor

Alex van der Voorden

Geplaatst bij opdrachtgever

Na voltooiing kan ik met zekerheid zeggen dat ik er geen seconde spijt van heb! Lars geeft op een prettige en persoonlijke manier les en houdt iedereen te allen tijde up-to-date over de laatste nieuwtjes, plug-ins en technieken op het gebied van AI.

Wessel Nieuwkoop

Eigen AI-Driven bedrijf begonnen

Met Lars van Gils aan het roer, overtreft PromptGorillas de verwachtingen. Ik ontdekte al snel de waarde van deze veelzijdige AI-opleiding. Lars’ expertise en persoonlijke aanpak zorgen voor een dynamische leerervaring. Een absolute aanrader!

Atta Amin

Geplaatst bij opdrachtgever

De lessen van Lars zijn erg leerzaam, leuk en uitdagend! Hij daagt je uit om zelf op een creatieve manier een eigen draai aan AI te geven!

Marjolein Muurling

Opgeleid tot AI-Driven professional

Als marketeer kon ik niet achterblijven en wat ben ik blij dat ik heb gekozen voor de opleiding AI-Powered Marketeer bij PromptGorillas. Lars weet ongekend veel van AI en neemt je op inspirerende wijze mee in de wereld van AI.

Bedrijven waarmee we samenwerken